Abribus/Adshels

Dominans i gadebilledet

Eksklusiv kvalitet

Abribus/Adshels er et eksklusivt udendørs medie i magasin-kvalitet i bagbelyste vitriner.

Målrettet synlighed

Undgå spild og benyt et af branchens mest målrettede medier.

On the move

Flere og flere forbrugere laver deres indkøb eller research fra mobilen.
Abribus/Ashels er et eksklusivt medie i bybilledet
Befolkningen møder Adshels mange af de steder vi bevæger os rundt i gadebilledet og under flere transportformer. Flyt kundestrømmen ved at lade dit brand følge forbrugeren hele vejen fra hjemmet/jobbet og ud til detailhandelen
Benyt “directional signing” til at angive afstand til din forretning/restaurant, forlystelse osv.
Brand dit produkt med stor visuelle medier
Vis budskabet for moderne forbrugere med samtidig mobil adgang til nettet og din virksomheds digitale platforme

Medieinfo

  • Uforstyrret markedsføring i eksklusive bagbelyste busskure ved busstoppesteder og vitriner i byen. Adshels er med strategiske placeringer synlige for bilister, cyklister og fodgængere 24/7.
  • Der er flere tusinde placeringer i Danmark og de dækker de fleste af landets kommuner. Medierne kan bookes som en bredt landsdækkende kampagne eller kan ved målretning mod en specifik målgruppe segmenteres helt ned på gadeniveau. Adshels findes i gadebilledet samt ved førende detailkæder og indkøbscentre. Med Clear View fra Clear Channel kan du segmentere din kampagne i forhold til demografiske målgrupper.
  • Vitrinerne kan bookes i kampagneperioder fra 1 uge til 52 uger. Typisk benyttes der kortere kampagner til bursts med bred synlighed og længere perioder ved strategiske placeringer der hvor netop jeres målgruppe færdes eller tæt ved egen- eller konkurrenternes distribution.
  • Både lokale og landsdækkende annoncører kan med fordel benytte Adshels til deres marketing kampagner. For lokale annoncører udmærker Adshels sig ved at være tæt på målgruppen og med den geografiske segmentering mindskes spild i forhold til andre medier. For landsdækkende annoncører der skal eksponere det meste af den danske befolkning på kortest mulig tid, er Adshels et af de bedste medier til opgaven.

Kontakt os for at høre mere

Lad os tage en snak omkring mulighederne på Abribus/Adshels eller få et prisoverslag.
Eller indhent tilbud på kampagneforslags-siden