Busreklame

Stor opmærksomhed i gadebilledet

Store formater

Reklamer på busserne er svære at gå glip af i løbet af dagen.

Kreativ dominans

Tag ejerskab over byrummet med de mest opsigtsvækkende kampagner i byen.

Bred dækning

Landsdækkende Outdoor medie i Danmark.
Busreklame er store uundgåelige reklameflader i trafikken
Befolkningen møder Busreklamer mange af de steder vi bevæger os rundt i gadebilledet og på større indfaldsveje. Flyt kundestrømmen ved at lade dit brand følge forbrugeren hele vejen fra hjemmet/jobbet og ud til detailhandlen
Brand dit produkt med store visuelle medier
Vis budskabet for moderne forbrugere med samtidig og konstant mobil adgang til nettet og din virksomheds digitale platforme
Skab opmærksomhed og bliv “talk of the town” ved kreativ udnyttelse af de helt store reklame flader
Stor reklame på busbagender

Medieinfo

  • Store formater overalt i Danmark – vær uundgåelig for dine kunder. Busreklame giver en unik mulighed for at få opmærksomhed og bringer dit kreative budskab ud til hele befolkningen.
  • Både lokale og landsdækkende annoncører kan med fordel benytte reklamer på busser til deres marketing kampagner. For lokale annoncører kan der, selv med et mindre budget, opnås stor synlighed i lokalmiljøet. For landsdækkende annoncører der skal eksponere det meste af den danske befolkning på kortest mulig tid, er reklamer på busser et af de bredest dækkende medier til opgaven.
  • Busreklame kan bookes i kampagneperioder fra 2 uger til 52 uger. Typisk benyttes der kortere kampagner til bursts med bred synlighed og længere perioder ved udvalgte ruter.
  • Der er flere tusinde busser i Danmark og de dækker alle landets kommuner. Medierne kan bookes som en bred landsdækkende kampagne eller kan ved målretning til en eller flere byer bookes lokalt og regionalt.

Kontakt os for at høre mere

Lad os tage en snak omkring mulighederne på Busreklame eller få et prisoverslag.
Eller indhent tilbud på kampagneforslags-siden